Banking for better for generations to come

Verduurzaming staat hoog in het vaandel

Een mooi voorbeeld van ons duurzame milieubeleid is onze missie 2030.
Deze houdt in dat alle woningen en kantoren met een ABN AMRO financiering in het jaar 2030 gemiddeld een energielabel A hebben. Bijvoorbeeld met goede isolatie, dubbel glas of zonnepanelen.

Waarom kiezen klanten voor ABN AMRO?

Consumenten hebben behoefte aan het financieren en verduurzamen van hun droomhuis. Wij voorzien in deze behoefte door hypotheken van ABN AMRO via onafhankelijke intermediairs aan te bieden.

Oog voor de mogelijkheden
Wij onderscheiden ons door deskundige dienstverlening, een flexibele opstelling  bij maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen en kijken naar wat er wél mogelijk is bij hypotheekaanvragen. Onze 24-uurs service, de mogelijkheid om een aanvraag voor te bespreken of specifiek het zakelijk inkomen te bepalen kunnen het acceptatietraject versnellen.

Wij staan voor je klaar

Bij Intermediaire Distributie helpen wij je graag verder bij aanvragen voor ABN AMRO hypotheken en bij het beheer van jouw lopende hypotheken. Voor dossierinhoudelijke vragen kun je bij jouw Operationsteam terecht. Verder staan de afdeling Account Support en een vaste relatiemanager voor jou klaar. Wil je met ons samenwerken, vraag dan een aanstelling bij ons aan.

Contact

Ben je een onafhankelijk hypotheekadviseur en wil je meer weten over samenwerken met ABN AMRO Intermediaire Distributie? Neem contact op met de afdeling Account Support:

Telefoon: 020 - 628 80 11
E-mail: accountsupport@nl.abnamro.com

Wil je als particuliere/zakelijke klant van ABN AMRO meer informatie of heb je een vraag? Ga dan naar abnamro.nl of bel 0900-0024.