environment: live domain: intermediair.abnamro.nl user: No user entity type: No type database: ABN360-live

Banking for better for generations to come

Over ons

Verduurzaming staat hoog in het vaandel

ABN AMRO wil graag een betere bank zijn, die bijdraagt aan een betere wereld. Daarom staat bij ABN AMRO duurzaamheid hoog op de agenda. En dit heeft resultaat, want wij behoren volgens de Dow Jones Sustainability index tot de top 5% duurzaamste banken wereldwijd. 

Een mooi voorbeeld van ons duurzame milieubeleid is onze missie 2030.
Deze houdt in dat alle woningen en kantoren met een ABN AMRO financiering in het jaar 2030 gemiddeld een energielabel A hebben. Bijvoorbeeld met goede isolatie, dubbel glas of zonnepanelen.

Gouden Lotus Award: beste hypotheekverstrekker 2021!

Consumenten hebben behoefte aan het financieren en verduurzamen van hun droomhuis. Wij voorzien in deze behoefte door hypotheken van ABN AMRO via onafhankelijke intermediairs aan te bieden.

Oog voor de mogelijkheden
Wij onderscheiden ons door deskundige dienstverlening, een flexibele opstelling  bij maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen en kijken naar wat er wél mogelijk is bij hypotheekaanvragen. Onze 24-uurs service,  de mogelijkheid om een aanvraag voor te bespreken of alleen het zakelijk inkomen te bepalen kunnen het acceptatietraject versnellen.

Trotse winnaar Gouden Lotus
In 2021 zijn wij door onafhankelijke hypotheekadviseurs voor onze dienstverlening en producten ook nog eens beloond met een Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker! 

Waarom kiezen adviseurs voor ABN AMRO?

  • Duidelijk acceptatiebeleid en ruime acceptatienormen voor starters
  • Deskundige acceptanten en relatiemanagers die meedenken, juist ook bij complexe aanvragen
  • Snelle en betrouwbare dienstverlening
  • Flexibele opstelling bij maatwerkoplossingen voor ondernemers en specifieke doelgroepen
  • Goede bereikbaarheid
  • ABN AMRO stimuleert duurzaamheid met hun duurzaamheidskorting.

Wij staan voor je klaar

Bij Intermediaire Distributie helpen wij je graag verder bij aanvragen voor ABN AMRO hypotheken en bij het beheer van jouw lopende hypotheken. Voor dossierinhoudelijke vragen kun je bij jouw Operationsteam terecht. Verder staan de afdeling Account Support en een vaste relatiemanager voor jou klaar. Wil je met ons samenwerken, vraag dan direct een aanstelling bij ons aan.

Contact

Ben je een onafhankelijk adviseur en heb je vragen? Dan kun je ons als volgt bereiken:

Afdeling Account Support
033-7525100 (optie 2)
accountsupport@nl.abnamro.com

Wil je als particuliere/zakelijke klant van ABN AMRO meer informatie of heb je een vraag? Ga dan naar abnamro.nl of bel 0900-0024.